Har du overblik over dine forsikringer?

17. juni 2024

Forsikringsretten er et komplekst retsområde, der er kendetegnet ved, at de udslagsgivende aspekter ligger i detaljen. Derfor er det vigtigt, at man som forsikringstager har det fornødne overblik over sine forsikringsaftaler, så man undgår ubehagelige overraskelser i tilfælde af en forsikringsbegivenheds indtræden.

Dækker forsikringen dine behov?

Ved forsikringsaftalens indgåelse er det væsentligt at afdække, om forsikringen dækker dine nuværende og fremtidige behov. Her er det vigtigt at tænke fremad, da forsikringsselskaberne ofte tager en række forbehold, der kan medføre, at de afviser at dække skaden. I forbindelse med indgåelsen af en forsikringsaftale er det derfor vigtigt at få undersøgt, hvornår forsikringen dækker. Hos Roesgaard Advokater er vi klar til at guide dig igennem hele processen for at sikre, at dig og din virksomhed finder den bedste forsikring til netop jeres behov.

Afvisning fra forsikringsselskabet

Hvis du står i en situation, hvor du føler, at dit forsikringsselskab har truffet en forkert afgørelse, er vores klare anbefaling at søge juridisk rådgivning. Forsikringspolicer kan være meget indviklede, og overblik over forsikringsaftaleloven, ankenævnspraksis og retspraksis generelt er vigtigt i den forbindelse.

Vi oplever ofte, at der kan være noget at hente i forbindelse med dækningen fra forsikringsselskaberne – men det udslagsgivende aspekt ligger ofte i detaljen.

Vi er klar til at hjælpe

Hos Roesgaard Advokater er vi et specialiseret team med bredt kendskab til forsikringsretten. Vores fokus og mål er at yde løsningsorienteret rådgivning, der skaber fremdrift og bundlinje for vores kunder. Hvis du har en sag, som du godt kunne bruge juridisk assistance til, så kontakt os endelig – vi er klar til at hjælpe!