Kontraktret

Kommercielle kontrakter er en af vores absolutte kerneområder, og vi har et stort fokus på, at vi løbende skal holde os opdateret på den kontinuerlige udvikling, der er inden for dette brede område.

Det er vores erfaring, at kommercielle kontrakter i stigende grad bliver gradvist mere komplekse, og at vores kunder som følge deraf oplever et større behov for at have en sparringspartner i forbindelse med indgåelse og håndtering af en kommerciel kontrakt. Derfor har vi stort fokus på, at vores kunder altid kan rådføre sig med os på baggrund af vores indgående kendskab til og erfaring med de forskellige typer af kontrakter.

Vi leverer skræddersyede løsninger til vores kunder. Vores rådgivere har i den forbindelse stor erfaring med rådgivning om samt udarbejdelse, fortolkning og forhandling af nationale og internationale kommercielle kontrakter, såsom samarbejdsaftaler, fortrolighedsaftaler, produktions- og leveringsaftaler, logistikaftaler, standardvilkår for køb og salg af varer, tjenesteydelser og softwareydelser samt brugervilkår, distributøraftaler, franchiseaftaler, licensaftaler, agentaftaler m.v.

Vi bistår også med strukturering, etablering og gennemførelse af joint ventures, konsortier, Turn-Key projekter og andre samarbejder.

Med vores store erfaring og specialistviden kan vi rådgive om langt de fleste former for kommercielle kontrakter og inden for langt de fleste brancher.

Udgangspunktet for vores rådgivning er den enkelte kundes behov og interesser, når vi rådgiver om kommercielle kontrakter. Vi yder herved ikke kun juridisk rådgivning; vi kan også være din strategiske samarbejdspartner og sparringsmæssige erhvervsrådgiver i forbindelse med indgåelse af kontrakter.

Hvad kan vi hjælpe med?