Partner, advokat (L)

Peter Agentoft Nielsen

Kontakt

Peter Agentoft Nielsen

Partner, advokat (L)

40 94 08 00 pag@roesgaardadvokater.dk

Peter har med afsæt i advokatbranchen siden 2007 opbygget erfaringer med virksomhedsdrift og i den forbindelse opnået viden om dynamikken og udfordringerne der ligger i én ejerkreds. Dette underbygges af, at Peter heraf har over 10 års erfaring som partner. Peter er desuden bestyrelsesmedlem i en række bestyrelser.

Peter rådgiver en bred vifte af erhvervsvirksomheder, heriblandt mange ejerledede virksomheder. 

Rådgivningen omfatter bl.a. selskabsret, kontraktret, køb og salg af virksomheder og tilrettelæggelse af ejerstrukturer. Peter har i øvrigt stor erfaring med konfliktløsning, forhandlinger, og hvor der ikke kan findes mindelige løsninger førelse af retssager og voldgift særligt inden for bygge- og anlæg samt kontraktret. 

Peter har særligt fokus på, at jura og forretning går hånd-i-hånd, så længe juraen bruges til at finde løsninger og skabe resultater. Peter anvender således juraen som et middel til at nå klientens mål, med en samtidig anerkendelse af, at der er jura i mange forskellige forhold i erhvervslivet. Peter lægger endvidere meget vægt på, at anvendelsen af juraen skal være positiv og konstruktiv. Med henblik på at skabe værdi for sine klienter søger Peter altid at afdække klientens reelle behov og tør således også at udfordre sine klienter i deres måde at drive forretning på. 

Denne tilgang er generelt reflekteret i, hvordan Roesgaard Advokater rådgiver og vejleder sine klienter.

Siden 2011 har Peter været partner i advokatvirksomheder, og siden 2021 har han drevet Agentoft Advokater P/S som nu er blevet til Roesgaard Advokater P/S.