Partner, advokat (L)

Peter Agentoft Nielsen

Kontakt

Peter Agentoft Nielsen

Partner, advokat (L)

40 94 08 00 pag@roesgaardadvokater.dk

Peters primære fokus er rådgivning af erhvervsvirksomheder, herunder mange ejerledede virksomheder. Hans rådgivning omfatter områder som selskabsret, kontrakter, køb og salg af virksomheder samt udformning af ejerstrukturer.

Med mere end 12 års erfaring som partner i advokathuse har Peter en solid indsigt i dynamikken og udfordringerne ved at operere i en ejerkreds. Derudover virker Peter som bestyrelsesmedlem i forskellige virksomheder, hvilket har medvirket til Peters dybdegående forretningsmæssige forståelse.

Peter har særligt fokus på, at jura og forretning går hånd i hånd, så juraen bruges til at finde løsninger og skabe resultater. Han anvender således juraen som et middel til at nå klientens mål. Peter lægger stor vægt på at anvende juraen på en effektiv og konstruktiv måde, som er letforståelig for kunderne. Med henblik på at skabe værdi for sine kunder søger Peter altid at afdække kundens reelle behov og tør således også at udfordre sine kunder i deres måde at drive forretning på.

Denne tilgang er generelt afspejlet i Roesgaard Advokaters måde at rådgive og vejlede sine klienter.

Peter har stor erfaring med konfliktløsning og er uddannet mediator i 2021. Når mindelige løsninger ikke er mulige, fører han retssager og voldgiftssager, især inden for bygge- og anlægssektoren.

Peter har været partner i advokatvirksomheder siden 2011, og siden 2021 har han drevet Agentoft Advokater P/S, som i dag er blevet til Roesgaard Advokater P/S.